(+84) 127 343 7777antonle@yahoo.dk

  Det bedste af Burma     Priser  Kort  over Burma
Varighed: 9 dage/8 nætter

På denne tur kommer du til at opleve Burma absolutte højdepunkter. Turen begynder med de største seværdighed i Yangon inkl. den berømte Shwedagon Pagode, der ligger smukt midt i byen. I fortsætter nordpå til tempel området i Bagan. På cykel eller med hestevogn rundt i det store Unseco beskyttede templer og gamle pagoder. Fra Bangan til Mandalay og videre til Inle søen, hvor I kommer til at opleve dagligdags livet i de flydende landsbyer, benpadlerne, de flydnede marker og forskellige traditionelle håndværksstede. Rejsen sluttes i Yangon - hvorfra det er muligt evt. at forlænge sin rejse med et par dage badeophold ved Ngapali Beach.
 

Overblik over turen
Dag 1: Yangon - Byrundtur
Dag 2: Yangon – Bagan
Dag 3: Bagan
Dag 4: Bagan – Mandalay
Dag 5: Mandalay - Amarapura - Mingun - Mandalay
Dag 6: Mandalay – Heho – Pindaya – Inle
Dag 7: Inle søen
Dag 8: Inle – Heho – Yangon
Dag 9: Yangon – Hjemrejsedag

Dag til dag program

Dag 1: Yangon - Byrundtur
Ved ankomsten til Yangon, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Efter check in er der tid til et bad og lidt afslapning, inden I skal besøge Chauk Htat Gyi pagoden, hjemsted for en 70 meter lang liggende Buddha. Et besøg i Chauk Htat Gyi giver et godt overblik over buddhismen med vægmalerier, der skildrer Buddhas liv. Turen går videre den gyldne Shwedagon pagode, der er et af verdens smukkeste religiøse monumenter. Den rejser sig 98 meter op og er dækket med 60 ton af det pureste guld.
Aftenmåltidet indtages på Karaweik Palace, Det en en berømt restaurant med traditionel musik og kulturel optræden
Overnat på valgte hotel i Yangon.

Dag 2: Yangon – Bagan
Tidlig morgenmad på hotellet. Transfer til lufhaven for at flyve nordpå til Bangan, der også kaldes ”byen med de over 4 millioner pagoder” Bagan ruiner dækker over et område på mere end ca. 40 km2, og indeholder bygningsværker fra perioden mellem det 11. århundrede til det 13. århundrede.

Resten af dagen er afsat til at udforske Bangan. I starter med at besøge det livlige og farverige marked Nyaung Oo. Herefter går turen videre til de vigtigste pagoder og templer i byen og første stop er Shwezigon pagoden, som blev bygget af Kong Anawrahta i det tidlige 11. århundrede. Fortsæt til Kyansittha Cave Monastery, Wetkyi-in Gubyakkyi Templet (et huletempel med smukke jatakas vægmalerier), Htilominlo Tempel med spændende gipsskærearbejder samt Tharaba Gate

Efter frokost besøges Ananda Templet, der med sine 4 kæmpestore stående Buddhaer figurer er et arkitektonisk mesterværk, og Ananda Okkyaung ( kloster med de smukke, velbevarede mure fra det 18. århundrede), Thatbyinnyu Temple (det højeste i Bagan - 61 m og dateret tilbage til år 1144), Sulamani Temple og Shwesandaw Pagod hvorfra I kan nyde den smukkeste solnedgang over byen og  Ayeyarwaddy flod. Aftenmåltidet indtages på en top restaurant med dukketeater
Overnat på valgte hotel i Bangan

Dag 3: Bagan
Dagen er til fri disposition til at udforske på egen hånd.
Der er mulighed for at flyve med luftballon over Bagan og nyd den fantastiske udsigt over byen og Irrawaddy floden
Overnat på valgte hotel i Bangan

Dag 4: Bagan – Mandalay
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen, hvorfra I skal med fly den hyggelige by, Mandalay (ca. 30 min). Efter ankomst tager I på byrundtur, hvor I skal besøges bl.a. Mahamuni Pagode, hvis Buddha statue er dækket af bladguld, Mandalay Palace, Det Gyldne Shwenandaw Kloster, kendt for sine smukke træskærerier, det mageløse Atumashi Kloster og Kuthodaw Pagode, der indeholder verdens største bog; bestående af 729 marmor stenplader af buddhistiske skrifter. Dagen afsluttes på toppen af ​​Mandalay Hill, med en enestående udsigt til solnedgangen over byen og Irrawaddy floden

Dag 5: Mandalay - Amarapura - Mingun - Mandalay
Efter morgenmad tager I på udflugt til Amarapura (”den udødelige by”), som i en periode på 50 år (1783-1833) var Burmas hovedstad. Her besøger I de 150 år gamle Mahagandayon kloster og berømt skole indenfor Budha´s lære. Klosteret har kapacitet til mere end 1.000 munke og munkenovicer.
Udflugtens højdepunkt bliver dog den 1,2 kilometer lange bro U Bein. Det er verdens længste gangbro i teaktræen og er 200 årig gammel som stadig benyttes den dag i dag. Broen er en af Burmas mest fotograferede seværdigheder.
Efter frokost sejler I med en privat lokal båd ca. 1 time fra Kywezon anløbsbro til den gamle hovedstad Mingun. Her besøger I bl.a. Settawya Pagoden som indeholder Buddhas "fodspor". I ser verdens største ringeklokke, der vejer 90 tons. 

Dag 6: Mandalay – Heho – Pindaya – Inle
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen for en kort flyrejse (30 min.) til Heho, der ligger i Shan staten i den nordøstlige del af landet. Derfra køres i bil gennem de naturskønne landskaber til den lille, stille by Pindaya. Her besøger I den store hellige drypstenshule, der er kendt for at huse tusindvis af store og små buddha statuer. Herefter fortsætter I med en kort køretur øst for Pindaya hvor I fortsætter til fods til en lille landsby. I landsbyen, kan I observere de daglige aktiviteter og livet på landet. Hvis det er tørtid, kan I se tørring af cerut blade eller vævning af bomuld. I regntiden kan I se aktiviteter som vævning af træ eller bambus måtter. Herfra kører I videre til Nyaung Shwe ved bredden af Inle søen, hvor I skal bo.

Dag 7: Inle søen
I dag skal I på en bådtur på Inle Lake (der ligger 900 meter over havets overflade) - den næststørste sø i Myanmar, der berømt for sine unikke ben-roere. I besøger bl.a. Phaung Daw Oo pagoden søens vigtigste helligdom, som indeholder fem hellige Buddha billeder, der er omfattet i bladguld, Nga Hpe Chaung Klosteret – også kendt som klosteret med de hoppende katte, en traditionel silkevæver-landsby, flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager, silke vævning Workshops, Sølvtøj Workshop og se hvordan de milde burmesiske cerutter produceres.

Dag 8: Inle – Heho – Yangon
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen for at flyve retur til Yangon. (1 time og 20 min). I bliver hentet og kørt til hotel. På vej besøger I Bogyoke marked - tidligere kendt som Scott marked (lukket om mandagen og på helligdage). Det er en travl og livlig bazar, der tilbyder bl.a. tøj, mad, smykker og meget meget mere. Om aftenen anbefaler vi en spadseretur i China Town

Dag 9: Yangon
Hjemrejse eller forlænge jeres rejse med et dejligt badeophold ved Ngpali Beach.
          

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser
Priserne er afhængige af sæson. Kontakt os for turens nøjagtige pris på dit rejsetidspunkt.

Prisen er inkluderer:
Al Transport, måltider ifølge program, bådture, engelsktalende guide, aktiviter, alle entréer og udflugter som nævnt i program samt delt dobbeltværelse på valgte hotel.

 SOC TRANG - VIETNAM
124 Nguyen Van Linh
Soc Trang City
Tel:
(+84) 127 343 7777

DANANG - VIETNAM
K19/36 Le Dinh Tham
Danang City
Tel:  (+84) 913402924

HANOI - VIETNAM
6 Ma May St.,
Tel: (84-4) 39287124
Fax: (84-4) 39287123

LUANG PRABANG - LAOS
Setthathirath Rd. PO Box: 9847
Tel: (856-21) 240-744 
 Fax: (856-21) 214-907
PHNOM PENH - CAMBODIA
#AC04, St 55, Borei Sopheak Mongkul, Chroy Changva,
T: +855 23 426-456,
SIEM  REAP  -  CAMBODIA
No.28, Road 06, Svay Dangkum,
T: +855 63 963-449,
F: +855 63 9636-448