(+84) 127 343 7777antonle@yahoo.dk

  Anton Le' Burma     Priser  Kort  over Burma
Varighed: 21 dage/20 nætter

På denne Antonrejse kommer du til at opleve Burmas forskellige kulturer, smukke strande, den gamle britiske bjergstation Pyin Oo Lwin, gå på verdens længste træbro, naturskønne områder og komme helt tæt på lokalbefolkningen, når I tager på en landlig togtur. I oplever Burmas største seværdigheder, den berømte Shwedagon Pagode, buddhistiske munke i Mahagandayon, landets største kloster, livlige flydende landsbyer på Inle søen, de storslåede templer område ved Bangan og færdes på cykel og Hestevogn gennem skønne naturomgivelser og små landsbysamfund. Dette giver jers en formidabel oplevelse. Slut turen af med lidt afslapning på de smukke og uspolerede strande ved Ngapali Beach.

Overblik over turen
Dag 1: Yangon 
Dag 2: Yangon - Byrundtur
Dag 3: Yangon – Bagan
Dag 4: Bagan 
Dag 5: Bagan - Mandalay - Pyin Oo Lwin
Dag 6: Pyin Oo Lwin
Dag 7: Pyin Oo Lwin -Amarapura - Mandalay
Dag 8: Mandalay
Dag 9: Mandalay - Heho - Nyaung Shwe/Inle søen
Dag 10: Inle søen
Dag 11: Inle - Heho - Thandwe (Ngapali Beach)
Dag 12-13: Ngapali Beach
Dag 14: Ngapali Beach - Yangon
Dag 15: Yangon - Hjemrejsedag

Dag til dag program


Dag 1: Yangon
Ved ankomsten til Yangon, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Efter check in er der tid til et bad og lidt afslapning, inden I først på aftenen går ud i byen for at spise. Aftenmåltidet indtages på Karaweik Palace, Det en en berømt restaurant med traditionel musik og kulturel optræden
Overnat på valgte hotel i Yangon.

Dag 2: Yangon - Byrundtur 
Efter morgenmad besøger I Bogyoke marked - tidligere kendt som Scott marked. Det er en travl og livlig bazar, der tilbyder bl.a. tøj, mad, smykker og meget andet. Turen går videre til anløbsbro på Strand Road og byvandring i den gamle by et spændende miks mellem britisk koloni byggeri og nye skyskrabere.
Om eftermiddag besøger I Sule Pagodaen, der kan dateres over 2000 år tilbage. I skal herefter opleve byens vartegn den gyldne Shwedagon pagode, der er et af verdens smukkeste og spektakulære religiøse monumenter. Den rejser sig 98 meter op og er dækket med 60 ton af det pureste guld. 
Overnat på valgte hotel i Yangon

Dag 3: Yangon – Bagan
Tidlig morgenmad på hotellet. Transfer til lufhaven for at flyve nordpå til Bangan, der også kaldes ”byen med de over 4 millioner pagoder” Bagan ruiner dækker over et område på mere end ca. 40 km2, og indeholder bygningsværker fra perioden mellem det 11. århundrede til det 13. århundrede.

Resten af dagen er afsat til at udforske Bangan. I starter med at besøge det livlige og farverige marked Nyaung Oo. Herefter går turen videre til de vigtigste pagoder og templer i byen og første stop er Shwezigon pagoden, som blev bygget af Kong Anawrahta i det tidlige 11. århundrede. Fortsæt til Kyansittha Cave Monastery, Wetkyi-in Gubyakkyi Templet (et huletempel med smukke jatakas vægmalerier), Htilominlo Tempel med spændende gipsskærearbejder samt Tharaba Gate

Efter frokost besøges Ananda Templet, der med sine 4 kæmpestore stående Buddhaer figurer er et arkitektonisk mesterværk, og Ananda Okkyaung ( kloster med de smukke, velbevarede mure fra det 18. århundrede), Thatbyinnyu Temple (det højeste i Bagan - 61 m og dateret tilbage til år 1144), Sulamani Temple og Shwesandaw Pagod hvorfra I kan nyde den smukkeste solnedgang over byen og  Ayeyarwaddy flod. Aftenmåltidet indtages på en top restaurant med dukketeater
Overnat på valgte hotel i Bangan

Dag 4:
Bagan
Efter morgenmad cykler I eller med hestevogn til landsbyen Myinkaba, lidt syd for Bagan, hvor i bl.a skal besøge Nanphaya, og Gu Byauk templerne, som er kendt for sine smukke vægmalerier og velbevarede gips udskæringer. Efter frokost besøger I en virksomhed der fremstiller lakvarer. I nærheden ligger Abeyadana og Sulamani. Forsæt til Dhammayangyi, bygget af Kong Nathu i 1100-tallet.

Dag 5: Bagan - Mandalay - Pyin Oo Lwin
Transfer til lufthavnen for en kort flyrejse (30 min.) til Mandalay. Ved ankomsten bliver I hentet og kører igennem naturskønne landskaber i 2 timer til I den tidligere britiske bjergstation Pyin Oo Lwin, tidligere kendt som Maymyo. Bjergstationen ligger på et plateau 1070 meter over havets overflade og er kendt for sine behagelige temperaturer og frodige omgivelser. Byen fungerede som sommerhovedstad for administrationen i britiske Burma og er hjemsted mange for forskellige etniske grupper, heriblandt indere og nepalesere, som flyttede hertil under det britiske styre.

Dag 6:  Pyin Oo Lwin 
I starten dagen med en spændende togtur ud på landet. I ca. en time er I blandt lokale indbyggere, der på togturen medbringer alverdens ting og sager. Turen giver jer en unik mulighed for at observere den livlige, farverige livsstil hos den lokale befolkning. I kører tilbage til byen. Herfra fortsætter I til lokale marked, der ligger i centrum af byen i nærheden af klokketårnet Purcell Tower. Turen går videre til den 175 hektar store botaniske have.

Dag 7: Pyin Oo Lwin -Amarapura - Mandalay
I dag forlader I Pyin Oo Lwin og forsætter rejsen med bil mod den hyggelige by, Mandalay. På vej besøger I Amarapura (”den udødelige by”), som i en periode på 50 år (1783-1833) var Burmas hovedstad. Her besøger I de 150 år gamle Mahagandayon kloster og berømt skole indenfor Budha´s lære. Klosteret har kapacitet til mere end 1.000 munke og munkenovicer.
Udflugtens højdepunkt bliver dog den 1,2 kilometer lange bro U Bein. Det er verdens længste gangbro i teaktræen og er 200 årig gammel som stadig benyttes den dag i dag. Broen er en af Burmas mest fotograferede seværdigheder.

Dag 8 : Mandalay
Efter morgenmad tager I på byrundtur, hvor I skal besøges bl.a. Mahamuni Pagode, hvis Buddha statue er dækket af bladguld, Mandalay Palace, Det Gyldne Shwenandaw Kloster, kendt for sine smukke træskærerier, det mageløse Atumashi Kloster og Kuthodaw Pagode, der indeholder verdens største bog; bestående af 729 marmor stenplader af buddhistiske skrifter. Dagen afsluttes på toppen af ​​Mandalay Hill, med en enestående udsigt til solnedgangen over byen og Irrawaddy floden

Dag 9: Mandalay – Heho – Nyaung Shwe/Inle søen
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen for en kort flyrejse (30 min.) til Heho, der ligger i Shan staten i den nordøstlige del af landet. Derfra køres i bil gennem de naturskønne landskaber til Nyaung Shwe ved bredden af Inle søen. Inle søen ligger 900 meter over havets overflade. Stil jeres bagage på hotellet ved ankomsten. Herefter besøger I det lokale marked.

Der bor mange for forskellige etniske grupper i og omkring søen bl.a. Taung-yo, Shan, Pa-o, Danu, Kayah og Intha. Intha folket er berømt for sine unikke ben-roere. Efter frokost tager I en cykeltur ud af byen og besøger et par landsbyer. Turen er meget smuk og undervejs passerer I sukkerrørsplantager, små rismarker, de mange munke-og nonneklostre.

Dag 10: Inle søen
I dag skal I på en bådtur på Inle Lake (der ligger 900 meter over havets overflade) - den næststørste sø i Myanmar, der berømt for sine unikke ben-roere. I besøger bl.a. Phaung Daw Oo pagoden søens vigtigste helligdom, som indeholder fem hellige Buddha billeder, der er omfattet i bladguld, Nga Hpe Chaung Klosteret – også kendt som klosteret med de hoppende katte, en traditionel silkevæver-landsby, flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager, silke vævning Workshops, Sølvtøj Workshop og se hvordan de milde burmesiske cerutter produceres.

Dag 11: Inle - Heho - Thandwe (Ngapali Beach)
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen for en kort flyrejse til Thandwe. Ved ankomsten, bliver I hentet og kørt til jeres hotel ved Ngapali stranden. Resten af dagen til egen disposition
Overnat på valgte hotel 

Dag 12 - 13 : Ngapali Beach
Dagene er til fri disposition, så du bestemmer om du vil dase hele dagen på stranden eller udforske området på egen hånd.
          
Dag 14: 
Ngapali Beach - Yangon
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen for at flyve retur til Yangon. (1 time og 20 min). I bliver hentet og kørt til hotel. Resten af dagen til egen disposition. Vi anbefaler en spadseretur i China Town

Dag 15: Yangon - Hjemrejse
Hjemrejsedag. Frem til flyafgang er dagen til fri disposition, så der er mulighed for et par sidste indkøb  og få de sidste indtryk af byen inden afskeden.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser
Priserne er afhængige af sæson. Kontakt os for turens nøjagtige pris på dit rejsetidspunkt.

Prisen er inkluderer:
Al Transport, måltider ifølge program, bådtur, engelsktalende guide, aktiviter, alle entréer og udflugter som nævnt i program samt delt dobbeltværelse på valgte hotel.

 SOC TRANG - VIETNAM
124 Nguyen Van Linh
Soc Trang City
Tel:
(+84) 127 343 7777

DANANG - VIETNAM
K19/36 Le Dinh Tham
Danang City
Tel:  (+84) 913402924

HANOI - VIETNAM
6 Ma May St.,
Tel: (84-4) 39287124
Fax: (84-4) 39287123

LUANG PRABANG - LAOS
Setthathirath Rd. PO Box: 9847
Tel: (856-21) 240-744 
 Fax: (856-21) 214-907
PHNOM PENH - CAMBODIA
#AC04, St 55, Borei Sopheak Mongkul, Chroy Changva,
T: +855 23 426-456,
SIEM  REAP  -  CAMBODIA
No.28, Road 06, Svay Dangkum,
T: +855 63 963-449,
F: +855 63 9636-448