(+84) 127 343 7777Antonle@yahoo.dk

 
Badeferie i Vietnam
 
 
 


 
   Vietnam har mange gode stranden bl.a. i Danang, Hoian, Con Dao, Phu Quoc og Phan Phiet.
Danang & Hoian
Hoi An er Vietnams mest charmerende og bedst bevarede by med en helt utrolig historie, der går mange tusinde år tilbage. Den står intakt og uberørt trods de mange krige og er kendt for en travl handelshavn fra 1600 tallet. Der var bl.a. handelsskibe fra Holland, Portugal, Kina og Japan, som købte eller solgte bl.a. silke, porcelæn, te, stoffer, svovl, bly, papir, sukker, melasse, nødder, peber, kinesisk medicin, elfenben og bivoks. Byen er hjem for mange kunstgallerier, museer og skræddere. Hoian og Danang har en fantastisk sandstrande (25 km lang strande), der gør disse to byer til to af de mest idelle steder at holde badeferie.

Con Dao
Øgruppen Con Dao ligger ca. 100 km fra Vung Tau, der består af hovedøen Con Son og 15 andre småøer. Con Dao er lidt mindre end Bornholm og er stadig uspoleret. Øerne har tætbevoksede skove som er fredet siden 31 marts 1993.

Der tager kun ca. 1 timer flyvning fra Saigon. Der går også færger fra kystbyen Vung Tau.

Kombinér rejsemål:
-  
Kombinér 4 dage på Con dao med 7 dage i Sydvietnam
-Vietnamrundrejse - Afslut med dejlig badeferie på Sixsenses resort

http://www.sixsenses.com/resorts/con-dao/destination
Phu Quoc
Med et areal på 593 km2, er Phu Quoc Vietnam største ø, der ligger 15 km syd for Cambodjas kyst og 120 km fra Rach Gia kystlinie. Øen er domineret af regnskov og sandstrande med krystalklart vand og Vietnam nok mest eksotiske strande. Phu Quoc er desuden kendt for Nuoc Mam (fiskesauce), som er et must i al vietnamesisk madlavning. Desuden vokser her den mest velsmagende peber i hele landet. Der går direkte færger (Superdong Express) fra kystbyen Rach Gia til Phu Quoc island og der tager kun 2.5 timer at nå frem til øen. Derudover flyver Vietnamairlines også dagligt fra henholdvis Saigon, Can Tho og Rach Gia til Phu Quoc. Dette er det ideelle sted for nogle dages afslapning.

Kombinér rejsemål:
-  
Kombinér 5 dage på Phu Quoc med 10 dage i Cambodia via Xa Xiar grænser
- 6 dage i Sydvietnam og 4 dage på Phu Quoc
-Vietnamrundrejse - Afslut med dejlig badeferie på Phu Quoc

   
Phan Thiet
Phan Thiet er en fiskerby, der ligger kun 200 km nordøst for Saigon. Byen er desuden kendt for fremstilling af nuoc nam (fiskersauce), som er uundværlig ingrediens i det vietnamesiske køkken. Men den største attraktion er de fantastisk sandstrande, der gør Phan Thiet til et af de mest idelle steder at holde badeferie.
20 km øst ligger Mui Ne, er kendt for de enorme hvide og gyldne sandbanker. Mui Ne´s strande er et af de bedste strande i Vietnam. Her er masse af muligheder for vandsportsaktiviteter og golf.

Kombinér rejsemål:
-  
Det bedste af Sydvietnam med badeferie                                                                  
Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links
1648 Vo Van Kiet
Saigon  - Vietnam
Tel: (+84) 127 343 7777

6 Ma May st
Hanoi - Vietnam
Tel: (84-4) 39287124

 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 »  Toldregler
 » Time and date


 
Antonle@yahoo.dk(+84) 127 343 7777 Anton Le på Google+  Møde os på facebook