Ring til os på (+84) 81 343 7777      whatsapp
ViberSkype -Facebook
Youtube
 Skriv til os: antonle@yahoo.dk 
                                            Dansk English Tiếng Việt

 
Sapa HalongHanoiCentralvietnamNha Trang Dalat Phan ThietSaigon  Mekong DeltaPhu Quoc

 
Dalat
Dalat er en af Vietnams smukkeste byer, der ligger 300 km nordøst for Saigon og 1500 m over havets overflade. Byen tiltrækker mange lokale turister, der kommer for at nyde det behagelige klima.
Da Lat blev grundlagt som bjergsanatorium tidligt i det 20. årh., efter at Dr. Alexander Yersin - havde besøgt stedet i 1897. Han mente, at dette bjergplateau ville være et godt behandlingssted for de europæere, der led under det tropiske lavlands sundhedsnedbrydende, tropiske klima.

Latfolket
      Navn Da Lat er sammensat af to ord: da betyder vand og lat er navnet på det stammerfolk, der oprindelig holdt til i området. Søens vand var en attraktion for franskmændene. Men det var Latfolket ikke - de blev fortrængt. I 1912 var bjergsiderne rundt omstedets behageligt skålformede dal oversået med europæiske forstadsvillaer

og  dannede det bysamfund, som franskmændene hengivent.
Den god klima (gennemsnit 18 grad årlig) og jordens frugtbarhed gjorde det muligt at dyrke værdifulde afgrøder som grøntsager, te og kaffe.

 Klimaet i Da Lat
Da Lat har fået det uoriginale tilnavn "Det evige forårs by". Næsten hele året er dagene klare og behageligt varme, mens nætterne er kølige og i dec og jan. endda kolde

 Alexandre Yersin
Den schweiziskfødte mikrobiolog dr. Alexandre Yersin var militærlæge og havde en tid arbejdet som assistent for Louis Pasteur i Pris. Foruden at foreslå oprettelsen af Da Lat som bjergsanatorium, var det også ham, der foreslog indførelsen af brasilianske gummitræer og oprettelsen af kininplantager i Vietnam. Pasteur Instituttet i Nha Trang blev grundlagt af dr. Yersin i 1895.


                
Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links

KDC Tran Quang Dieu, B5
Soc Trang  - Vietnam
Tel: (+84) 81 343 7777
Email: antonle@yahoo.dk

Åbningstider:
Mandag-Fredag 08.00 - 20.00
Lørdag-Søndag  09.00 - 17.00

 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 »  Toldregler
 » Time and date


Til Top