Ring til os på (+84) 81 343 7777      whatsapp
ViberSkype -Facebook
Youtube
 Skriv til os: antonle@yahoo.dk 
                                            Dansk English Tiếng Việt

 
 
Anmeldelser af Anton Le Tours       

 


 
Her kan du læse et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået fra gæster.

Du kan desuden se alle vores gæsters anmeldelser på Facebook samt 
Trustpilot (Top Tours og Anton Le Tours).  

Facebook: Anton Le Tours
Trustpilot
Facebook Gruppen: Rejseliv - Anton Le

Familien Tur 

Hej Anton
Tusinde tak for en skøn og velplanlagt tur rundt i Vietnam (Hanoi, Halong bay, Mai Chau, Hoian, Saigon, Phan Thiet).
Vi nød det hele, turen var spændende og lærerig og dejligt med en guide med kendskab til både det lokale samt det danske samfund.

Vi og ikke mindst Alexander satte stor pris på at have dig som vores guide i starten af vores rundrejse - Alexander havde gerne set, at du havde fulgt med på hele turen- endnu engang tak for den flotte kage til hans fødselsdag, det var for ham en dejlig overraskelse.
Hvis man vil opleve Vietnam skal man helt klart vælge Anton Le Tours, det kan vi varmt anbefale, håber selv at vende tilbage, måske for at opleve Laos og Cambodia næste gang.

Mange hilsner  Alexander, Torben & Charlotte fra Birkerød


Charlotte@karlum.dk

Familien Tur 

Hej Anton 
Vi ankom hjem i god behold og blev hurtigt opslugt af hverdagen, hvor tiden stille glider mellem fingrene. Turen til Vietnam blev alt det vi håbede på, og det har du en stor del af æren for. Vi vil gerne tilbage til Vietnam, men der går nok nogle år, vi håber at kunne bruge dig til den tid igen.

”Vi er en familie på fem, to voksne og tre store teenagepiger. Vi overvejer at rejse til Vietnam og har brug for planlægningshjælp og gode råd. Vi har tænkt os at komme til februar i 2013 i ca. 14 dage. Vi er ikke særlig  interesserede i turister og bekvemmelighed, men mere i de gode oplevelser og landet og menneskerne.

Vi vil gerne have en tur, hvor pigerne ikke bliver alt for trætte af historiske bygninger og monumenter. Men gerne med mange naturoplevelser og storbyer. Vi er ikke skræmt af lidt primitive forhold.” Sådan cirka så vores udspil til Anton Le ud. Anton svarede med en plan, hvor vi selv kunne fylde huller ud og bytte om på ting. Han hjalp os med at tage hensyn til det kinesiske nytår og hjalp med tips og ideer. Alt dette foregik nogle måneder før vi skulle rejse. Da vi ankom til Hanoi stod der en person med vores navn på et lille skilt og vi blev kørt direkte til hotellet. Der er noget særskilt luksuriøst over at have sin egen guide og kun være fem turister i bussen. Sådan var det oftest og vores guider var virkeligt gode. På 14 dage så vi ikke hele Vietnam, men vi fik en masse indtryk fra forskellige dele og samtidigt fik vi ind i mellem fred til at være os selv og slappe helt af på en lækker strand eller gå på shopping på egen hånd i Ho Chi Min. Vi var ude at sejle i Ha Long bugten, vi boede centralt i den gamle bydel i Hanoi, vi cyklede rundt i trafikken i Hue sammen med en kyndig guide, og vi sejlede i små både og boede hjemme hos en familie i Mekong deltaet. Alt var planlagt og styret af Anton Le til en meget fornuftig pris. Vi oplevede ikke irriterende ventetider, forsinkelser, aflysninger eller lignende, men vi oplevede at vores guider professionelt håndterede alt til vores bedste. Vi kan på det varmeste anbefale Anton Le

Med venlig hilsen Steven Jensen og Tora Fridell

E-mail: steven@tambo-jensen.dk
E-mail: fridelltora@hotmail.com
mobile: +45 2366 4886
Individuel rundtur i Vietnam

Hej Anton
Endnu en gang tak for en dejlig, veltilrettelagt tur til Vietnam.
Vi har aldrig været i Vietnam før, men selv om vi kan kalde os rejsevante, ville vi gerne have en til at hjælpe os med at arrangere en tur for to personer til Vietnam. Valget faldt på Anton Les bureau Indochina Travel, et valg som vi på intet tidspunkt har fortrudt. Turen varede 14 dage og vi besøgte Ho Chi Minh City, Can Tho og Phu Quoc. Alt fungerede perfekt – guider, hvoraf Anton var den ene, transport i bil, båd og fly og hoteller, som var af en meget høj standard.
Vi giver Anton vores bedste anbefalinger og vil ikke tøve  med at anvende Antons bureau, næste gang vi vil besøge Vietnam.

Med venlig hilsen Marian og Finn

Valbyvej 46, 2630 Taastrup
mobile: 4399 7281 

skibdal@privat.tdcadsl.dk

Familien Tur 

Hej Anton
Tak for en skøn tur til Vietnam - du må meget gerne lægge denne anbefaling i din gæstebog på hjemmesiden. Vi er familie på 4 med 2 drenge på 7 & 8 år. Vi have booket Anton til at være vores guide på vores første tur til Vietnam, som var på 10 dage i det sydlige Vietnam i juni 2012. Anton have arrangeret turene og booket nogle gode hoteller til os.
Anton have fundet nogle gode ture der blandt fik os til byer der helt klart ikke var vant til turister. Vi kan kun give Anton vores allerbedste anbefalinger. Anton er en rigtig god guide der er meget hyggelig at rejse med - han blev hurtigt optaget som en del af familien, og ikke mindst af vores drenge. En af Antons forcer er at han har oplevet andet end  Vietnam og kan drage paraleller til fx livet i Danmark. Og selv om det er nogle år siden han har boet i Danmark holder han sig helt ajour med hvad der sker. I det hele taget er han meget vidende om kultur, religion og politik for både Asien og Danmark/Europa.

Mange hilsner fra Fi, Per, Andreas og Kasper Fra Birkerød
E-mail: fiogper@mail.dk


< For. 1 2 Næste >  

Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links

KDC Tran Quang Dieu, B5
Soc Trang  - Vietnam
Tel: (+84) 81 343 7777
Email: antonle@yahoo.dk

Åbningstider:
Mandag-Fredag 08.00 - 20.00
Lørdag-Søndag  09.00 - 17.00

 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 »  Toldregler
 » Time and date


Til Top