(+84) 127 343 7777Antonle@yahoo.dk

 
Hvem er vi
 
 
 


 
Anton Le Tours er ekspert i at designe drømmerejsen for dig, der gerne vil opleve autentiske Vietnam, Laos, Cambodia og Burma (Myanmar).

Vi arrangerer både rundrejser med dansk ekspert rejseledere, samt rejser på egen hånd. På vores hjemmeside finder du en række forslag til individuelle rejser på egen hånd til Vietnam, Laos, Burma og Cambodia. Du kan sammensætte dit helt eget rejseprogram. Vi bruger vores viden til at rådgive dig bedst muligt. Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte en unik rejse i henhold til dine individuelle ønsker.

Vores grupperejser er vi i samarbejder med Top Tours, der ligger i Danmark og er registreret hos Rejsegarantifonden. Derudover samarbejder vi med bl.a. Albatros Travel i form af at yder guide service.

Lidt om Anton Le
Mit navn er Anton Le og jeg er indehaver af Anton Le Tours. Jeg er dansk-vietnameser, og har boet i Danmark i 13 år. Jeg taler flydende dansk, engelsk og naturligvis Vietnamesisk. Jeg er uddannet som serviceøkonom, med speciale i turisme på det danske erhvervsakademi i Randers. Som dansk-vietnameser har jeg meget stort kendskab til Sydøstasien speciale i Indokina.

Jeg har altid ønsket at arbejde indenfor turisme, der har noget med Danmark og Vietnam at gøre, derfor rejste jeg tilbage til Vietnam i 2005 for at åbne et rejsekontor. Herfra arrangerer jeg rejser i Vietnam og resten af Østen for danskere. Jeg har arbejdet som guide i mange år, hvor jeg har utallige gange været guide på Østen tours

Vi glæder os til at arrangere din rejse til Vietnam, Laos, Cambodia og Burma!

Med Venlig Hilsen

   


Vi bor i Vietnam og har et indgående kendskab til landet og resten af Østen

Vi sørger for at du får en autentiske oplevelse til en konkurrencedygtig pris.Det er også muligt at få en dansk guide på vores individuelle rejser, kontakt os for yderligere information
Vi har arbejdet som guide i mange år, hvor vi har utallige gange været guide på rundrejser i Østen derfor har vi indgående kendskab til Sydøstasien
Vi er dansk-vietnameser, derfor hvis der opstår noget uventet, kan du snakke med os på dansk og vi kan hurtigt komme i snak med de lokale på vietnamesisk. 
   Anton le
   Stifter & Adm. Direktør


Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links
1648 Vo Van Kiet
Saigon  - Vietnam
Tel: (+84) 127 343 7777

6 Ma May st
Hanoi - Vietnam
Tel: (84-4) 39287124

 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 »  Toldregler
 » Time and date


 
Antonle@yahoo.dk(+84) 127 343 7777 Anton Le på Google+  Møde os på facebook