(+84) 127 343 7777antonle@yahoo.dkTag med på vores fantastisk rundrejser i Østen, med Anton Le som rejseleder. Vi arrangerer rundrejser med dansktalende rejseleder i samarbejder med Top Tours, der ligger i Danmark. Bureauet er registreret hos Rejsegarantifonden nr. 1478 www.toptours.dk

Anton Les historie
Antons barndom var flugt, fængsel og flygtningelejre. Et mareridt, der vendte, da han havnede i Danmark. Anton er dansk-vietnameser. Han blev født i landsbyen Long Phu i det sydlige Vietnam. Efter Vietnamkrigen indførte den vietnamesiske regering en stram kommunistisk linje, som gjorde livet svært for mange vietnamesere i 70’erne og 80’erne. Derfor forlod Anton landet i 1989 i en alder af bare 12 år. Efter fire år i flygtningelejre i Malaysia, kom Anton til Danmark som bådflygtning i 1992. Anton taler flydende dansk, engelsk og naturligvis vietnamesisk. Han er uddannet som serviceøkonom, med speciale i turisme på det danske erhvervsakademi i Randers. Som dansk-vietnameser har han meget stort kendskab til Sydøstasien specielt Indokina (Vietnam, Cambodja, Burma og Laos). I 2005 besluttede han sig for at vende tilbage til sit fødeland for at arbejde som turist guide, efter 13 år i Danmark.
                     


Angkor Wat - Cambodia
 14 dage fra kr. 14.498 - med Qatar Airways
Det bedste af Sydvietnam med badeferie
Mærk Saigons historiske vingesus, oplev farverige templer og flydende markeder og kom tæt på befolkningen og livet i Mekongdeltaet. Træd i pedalerne, sejl ned ad floden eller transportér dig til fods gennem lotus- og rismarker til et privat rendez vouz hos guidens bedsteforældre. Lad dig inspirere af Anton Le's blændende historiefortælling - og oplev alt hvad Sydvietnam har at tilbyde på denne spændende rundrejse. Det Bedste af Sydvietnam er nyeste skud på stammen i en række umådelig populære rundrejser med dansk/vietnamesiske Anton Le.

 14 dage fra kr. 13.998 - med Qatar Airway
Autentiske Vietnam
Denne umådelig populære Vietnam-rundrejse giver dig et kig bag kulisserne i et land fyldt med spændende kontraster, en begivenhedsrig historie, betagende natur samt imødekommende hjertevarme mennesker. Du bevæger du dig fra nord mod syd på cykel, i båd, nattog mm. På denne tur overgiver du dig ikke kun til Vietnams gudsbenådede natur, de farverige templer, historiske byer, men også til Anton Le - og til det autentiske uprætentiøse Vietnam, han formidler på sin egen medrivende facon.

 19 dage fra kr. 19.498 - med Qatar Airways
Det Bedste af Indokina
Fra charmerende, kejserlige koloniale byer og fascinerende naturoplevelser i Vietnam - til én af verdens mest fascinerende tempelkomplekser; Unesco beskyttede Angkor Wat. Oplev det allerbedste af Vietnam og Cambodia med vores umådelig dygtige og populære guide, dansk-vietnamesiske Anton Le. Du bevæger dig forbi brusende floder, majestætiske bjerge, frodige rismarker, traditionsrige landsbyer og tropiske frugthaver. Til fods, på cykel med nattog med videre. På denne spændende rundrejse får du et ganske særligt indblik i Vietnam og Cambodias historie og kultur. Og vi forsikrer dig, at du får lyst til at vende tilbage for flere fantastiske oplevelser med Anton Le.
Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links
124 Nguyen Van Linh
Soc Trang  - Vietnam
Tel: (+84) 127 343 7777

6 Ma May st
Hanoi - Vietnam
Tel: (84-4) 39287124
Fax: (84-4) 39287123
 
 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 » Toldregler
 » Time and dateE-mail: antonle@yahoo.dk