Ring til os på (+84) 81 343 7777       whatsapp
Viber Skype  - Facebook
Youtube
 Skriv til os: antonle@yahoo.dk 
                                            Dansk English Tiếng Việt

 
 
Grupperejser med dansktalende rejseleder                                 


 

 
Tag med på vores fantastisk rundrejser i Østen, med Anton Le som rejseleder. Vi arrangerer rundrejser med dansktalende rejseleder i samarbejder med Top Tours, der ligger i Danmark. Bureauet er registreret hos Rejsegarantifonden nr. 1478 . www.toptours.dk

Anton Les historie
Antons barndom var flugt, fængsel og flygtningelejre. Et mareridt, der vendte, da han havnede i Danmark. Anton er dansk-vietnameser. Han blev født i landsbyen Long Phu i det sydlige Vietnam. Efter Vietnamkrigen indførte den vietnamesiske regering en stram kommunistisk linje, som gjorde livet svært for mange vietnamesere i 70’erne og 80’erne. Derfor forlod Anton landet i 1989 i en alder af bare 12 år. Efter fire år i flygtningelejre i Malaysia, kom Anton til Danmark som bådflygtning i 1992. Anton taler flydende dansk, engelsk og naturligvis vietnamesisk. Han er uddannet som serviceøkonom, med speciale i turisme på det danske erhvervsakademi i Randers. Som dansk-vietnameser har han meget stort kendskab til Sydøstasien specielt Indokina (Vietnam, Cambodja, Burma og Laos). I 2005 besluttede han sig for at vende tilbage til sit fødeland for at arbejde som turist guide, efter 13 år i Danmark.
På rejsen kan du høre mere om Antons historie. Hvorfor og hvordan flygter man fra sit hjemland i så ung en alder? Hvordan kommer man videre efter fire år i en flygtningelejr? Hvad fik Anton til at vende tilbage til Vietnam?

                   Rundrejser med Anton Le

 14 dage fra kr.  - med Qatar Airways

Autentiske Vietnam
Denne umådelig populære Vietnam-rundrejse giver dig et kig bag kulisserne i et land fyldt med spændende kontraster, en begivenhedsrig historie, betagende natur samt imødekommende hjertevarme mennesker. Du bevæger du dig fra nord mod syd på cykel, i båd, nattog mm. På denne tur overgiver du dig ikke kun til Vietnams gudsbenådede natur, de farverige templer, historiske byer, men også til Anton Le - og til det autentiske uprætentiøse Vietnam, han formidler på sin egen medrivende facon.


 14 dage fra kr.  - med Qatar Airways

Det bedste af Sydvietnam med badeferie

Mærk Saigons historiske vingesus, oplev farverige templer og flydende markeder og kom tæt på befolkningen og livet i Mekongdeltaet. Træd i pedalerne, sejl ned ad floden eller transportér dig til fods gennem lotus- og rismarker til et privat rendez vouz hos guidens bedsteforældre. Lad dig inspirere af Anton Le's blændende historiefortælling - og oplev alt hvad Sydvietnam har at tilbyde på denne spændende rundrejse. Det Bedste af Sydvietnam er nyeste skud på stammen i en række umådelig populære rundrejser med dansk/vietnamesiske Anton Le.

Kontakt
Destinationer
Rejsetyper
Nyttige links

KDC Tran Quang Dieu, B5
Soc Trang  - Vietnam
Tel: (+84) 81 343 7777
Email: antonle@yahoo.dk

Åbningstider:
Mandag-Fredag 08.00 - 20.00
Lørdag-Søndag  09.00 - 17.00

 » Laos
 » Burma
 » Vietnam
 » Cambodia


 » Homestay
 » Togrejser
 » Badeferie
 » Grupperejser
 » Individuelle rejser

 » Vejr
 » Vaccinationer
 » Valuta kurser
 »  Toldregler
 » Time and date
Til Top